Hyvällä otteella ja ammattitaidolla

Harjoitteluvälineet

Laatua, taitoa ja osaamista.

CompactFit harjoitteluvälineet ja -menetelmät kehitettiin alun perin yrityksen perustajan Martti Napparin omiin tarpeisiin ja hänen henkilökohtaisten valmennettaviensa avuksi. Innovatiiviset ajatukset kehittyivät hiljalleen tuotteiksi ja näin syntyivät mm. kotimarkkinoiden ensimmäiset kahvakuulat, joita sittemmin on kopioitu ympäri maailmaa.

Vuosien saatossa yksittäisistä tuotteista kehittyi kokonainen tuoteperhe ja sitä täydentävät palvelut, jotka noudattavat samaa alkuperäistä toiminnallisuuden filosofiaa: Jokaisella meistä on käytössään maailman hienoin harjoittelulaite, oma keho. Miksi emme opettelisi käyttämään sitä?

Uskomme vakaasti aktiivisen elämänlaadun ihmeitä tekevään voimaan ja haluamme tarjota siihen parhaan mahdollisen tietotaidon ja välineet. Hyvinvoinnin ABC tarjoaa sinulle toiminnallisen harjoittelun tueksi valmennuspalveluita ja Compactfitin harjoitteluvälineitä. Tulevaisuudessakin aiomme kehittää tarjontaamme edelleen siten, että asiakkaamme kokevat käyttävänsä "cutting-edge" välineitä tavalla, joka siirtää ikivanhoja harjoitteluperiaatteita, niitä kunnioittaen, nykytreenaajaa palveleviksi.

Hyvinvoinnin ABC:n varastovalikoimasta löydät mm. kahvakuulat, vastuskumit, jumppakepit ja -papallot. Muut tehokkaat toiminnallisen harjoittelun välineet löytyvät Compactfitin kotisivuilta ja ovat tilattavissa Hyvinvoinnin ABC kautta. Kysy myös tarjousta harjoitusvälinepaketeista tai suuremmista hankintaeristä. Ota yhteyttä...

kahvakuula

Original Russian-kahvakuula on valmistettu kokonaan teräksestä. Alkuperäinen venäläinen kisakuula, joka on valmistettu virallisten mittojen mukaan. Sopii erinomaisesti kisanostoihin, tempaukseen ja työntöön sekä muihin perusliikkeisiin.

Värikoodattu, kiillotettu teräskahva.
Koot: 8 kg vaaleanpunainen, 12 kg sininen, 16 kg keltainen,  20 kg violetti, 24 kg vihreä, 28 kg oranssi, 32 kg tummanpunainen, 36 kg harmaa, 40 kg musta, 44 kg hopea ja 48 kg kulta.

Välikoot värikoodattu mustalla raidalla, kiillotettu teräskahva.
Koot: 6 kg vaaleanpunainen, 10kg sininen, 14kg keltainen, 18 kg violetti, 22 kg vihreä, 26 kg oranssi ja 30 kg tummanpunainen.

vastuskumit

Vastuskumit sopivat erinomaisesti voimanostoon, kahvakuulaharjoitteluun, oman kehon painolla harjoitteluun ja kohon / raajojen kuntoutukseen. Liikkeet muuttavat tavanomaista voimakäyrää ja lisää lihasjännitystä liikkeen loppuvaiheessa.

Vastuskumi on loistava väline myös nopeusvoimaharjoitteluun. Vastuskumit ovat erinomaisia koti- ja saliharjoitteluvälineitä niin nuorille, sekä vanhemmillekin henkilöille, että  kunto- / kilpaurheilijoille.

Lisätietoa: http://www.compactfit.com/yritysinfo.html

 

 

 

Ajankohtaista

Ota yhteyttä

Voit tilata haluamiasi tuotteita, palveluja ja lahjakortteja alla olevalla lomakkeella.